;
coming soon!
coming soon!

Gratis SMS-Tool voor webmasters

Gratis smsberichten verzenden via uw website

Mobi-Media biedt webmasters de mogelijkheid hun bezoekers gratis sms-functionaliteit aan te bieden. Door het gratis smsformulier van mobi-media te integreren in uw site kunnen uw bezoekers gratis, onbeperkt en eventueel anoniem sms berichten versturen via uw website, zonder dat ze zich daarvoor hoeven aan te melden of te registeren.

Eenvoudig te integreren sms formulier

Het integreren van het mobi-media smsformulier is vrij eenvoudig. U hoeft geen script te installeren. Het is een kwestie van een iframe toevoegen en de stylesheet aanpassen, zodat het formulier helemaal bij je site past.
Er zijn twee varianten van het formulier. U kiest ÚÚn van de varianten en past vervolgens de bijbehorende stylesheet aan naar wens en plaatst deze op uw site. Een voorbeeld van een ge´ntegreerd smsformuilier vindt u op www.smsies.nl

Wilt u een gratis smsformulier op uw website?

Bent u ge´nteresseerd? Wilt u een gratis smsformulier op uw website? Stuur een e-mail met de volgende informatie van de sites waarop u het formulier wilt plaatsen:

  • Website adres(sen)
  • Website titel(s)
  • Website onderwerp(en)
  • Aantal unieke bezoekers per dag per site.
    (er is in principe geen minimum, maar willen graag weten wat we kunnen verwachten)

Nadat wij uw mail hebben ontvangen sturen wij u alle info om snel en eenvoudig het smsformulier in uw website te integreren.