coming soon!
coming soon!

SMS berichten sponsoren

Wilt u uw bedrijf, merk, product of dienst goedkoop onder de aandacht brengen van duizenden mensen? Wordt sponsor van smsberichten van Mobi-Media.

Adverteren via smsberichten

Mobi-media biedt internetgebruikers de mogelijkheid om gratis onbeperkt smsberichten te versturen via diverse websites van Mobi-media zelf en via partner websites. De smsjes worden gesponsord (betaald) door adverteerders.
Wegens succes zijn wij op zoek naar nieuwe adverteerders die smsberichten willen sponsoren.
Bent u op zoek naar exposure? Wilt u uw naamsbekendheid verhogen? Wilt u een positief imago creëren bij jongeren? Dan is biedt mobi-media u de kans om een unieke en relatief goedkope sms-marketing campagne op ze zetten.

Hoe werkt sms marketing van Mobi-Media?

 • Tientallen partner websites bieden de gratis sms diensten van Mobi-Media aan.
 • Duizenden gebruikers per dag – met name jongeren - maken van de mogelijkheid gebruik om gratis smsberichten te versturen via deze sites.
 • Het versturen van een bericht via Internet kost de zender en de ontvanger niets.
 • De smsjes worden gesponsord (betaald) door adverteerders.
 • Iemand die een gratis smsje wil versturen via zijn computer voert het bericht in, zijn of haar eigen telefoonnummer en het telefoonnummer van de ontvanger.
 • De zender kiest of het bericht anoniem verstuurd moet worden of niet; Standaard heeft een bericht als afzender het telefoonnummer van de zender. Een anoniem bericht heeft geen nummer als afzender.
 • De zender dient akkoord te gaan met de voorwaarden.
 • Vervolgens worden er drie advertenties/banners van sponsors getoond.
 • Door op een van de banners te klikken wordt het bericht verstuurd.
 • Met het klikken op de banner wordt het bericht verstuurd en wordt de zender direct doorgelinkt naar de website van de sponsor.
 • De ontvanger ontvangt het smsbericht vrijwel direct.
 • Elk bericht dat wordt verstuurd wordt afgesloten met naam, website of slogan van de sponsor. Er zijn 20 karakters beschikbaar voor de boodschap van de adverteerder.
 • Optimale indruk: Omdat smsberichten persoonlijk zijn komen ze gegarandeerd onder de aandacht van de ontvanger. Uw naam of slogan wordt dus ook gegarandeerd gezien!

Wat kost SMS Sponsoring bij Mobi Media?

Sponsoren van gratis smsberichten is mogelijk vanaf 10 cent per bericht. U start een campagne door een bundel credits aan te schaffen. Hoe hoger uw campagne budget, des te goedkoper worden de credits. Per credit komt u onder de aandacht van zowel de verstuurder als de ontvanger: voor één credit wordt uw banner gemiddeld 3x vertoond, wordt er één bezoeker naar uw website geleid en staat uw uiting onder één smsbericht.
U kunt ervoor kiezen om alleen berichten te sponsoren die worden verstuurd vanuit partnerwebsites die een relevant thema voor u hebben. Daarmee verhoogt u de kans dat de zender en ontvanger geïnteresseerd zijn in uw producten en/of diensten. U kunt daarbij zelf aangeven of u onbeperkt berichten wilt sponsoren, slechts één bericht per ontvanger, of slechts een bericht per zender. Daarmee bent u ervan verzekerd dat uw investering wordt verspreid over een maximaal aantal mobiele nummers (ontvangers).

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresserd in het sponsoren van gratis smsberichten van mobi-media gebruikers? Wilt u meer informatie of direct een campagne starten? Stuur ons een e-mail.